г-жа Ирена Георгиева взе участие като член на журито във фотоконкурс на тема „Красотата на водата“, организиран от „БАВ“

На 18.03.2024г. беше официалното откриване на фотоконкурс „Красотата на водата“, организиран от Българска асоциация по водите, по повод 22 Март – Световен ден на водата.
Събитието бе открито от почетния представител и председател на журито зам.-минстърът на околната среда и водите – Ренета Колева,  изпълнителният член на Управителния съвет на Български ВиК холдинг – Ирена Георгиева, изпълнителният директор на ПУДООС – Магдалена  Георгиева, ректорът на УНСС - проф. д-р Димитър Димитров и председателят на БАВ - Иван Иванов.  
Във фотоконкурса участваха общо 40 фотографии, които бяха обединени в единна фотоизложба във фoайето на „Университет за национално и световно стопанство“ (УНСС).
Участниците в конкурса представиха своите творчески работи, като оценяването на творбите им се осъществи по точкова система.
Членовете на журито трябваше да оценят фотографии, които според тях отговарят на Общите условия и Регламента за номинация.
Фотоконкурсът завърши с официална церемония по награждаване на победителите, на която са отличени фотографии в общо 5 категории.
Церемонията по награждаване се проведе днес (21.03.2024г.) в Интер Експо Център – гр. София от 10:00ч., като наградените категории са:
  • Категория Първо място – Христо Анестев – „Танц във водата“
  • Категория Второ място – Весела Илкова – „Стихия“
  • Категория Трето място – Димитър Костов – „160 метра“
  • Награда на институция (УНСС) – Радослав Свирецов – „Корабът“
  • Награда за партньор – Кирил Пенев – „Връх Моняк“
Снимка: Христо Анестев – „Танц във водата“